Söktaş 75.Yıl İlkokulu

Telefon : 0 256 5210443
WEB https://soktas75yililkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yenidoğan Beldesi Söke/AYDIN
VİZYON : ÖĞRENCİLERİ;ATATÜRKÇÜ,ÇAĞDAŞ DÜNYANIN BİRER BİREYİ OLARAK YETİŞTİREN,DEMOKRATİK YAŞAMI İÇSELLEŞTİRMİŞ,MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERİ BENİMSEMİŞ,BİLİMSEL DÜŞÜNÜP ÜRETEBİLEN,KENDİ PROBLEMLERİNİ KENDİSİ ÇÖZEN,YAŞAM BOYU ÖĞRENMEYİ İLKE EDİNMİŞ,İNSAN HAKLARINA SAYGILI,TÜRKİYE CUMHURİYETİNE BAĞLI VATANDAŞLAR YETİŞTİRMEKTİR.
MİSYON : Söktaş 75.Yıl İlkokulu olarak Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı okulumuzun sosyo-ekonomik durumu göz önüne alınarak belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Öğrencilerin kabiliyetlerine uygun bir eğitim öğretim hizmeti sunmak, onların sosyal ve kültürel eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmeye ortam hazırlamak ve okulda öğrenim kalitesini arttırmak temel işlevimizdir. Başarıyı övmek ve ödüllendirmek örnek olmalarını sağlamak amacımızdır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal İlkokul-Ortaokul birlikte
Servis :
Ulaşım : Söke-Yenidoğan arasında her 15 dk bir dolmuşlar çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuzun bulunduğu belde Söke-Milas karayolu üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aydın iline 55 km,Söke ilçesine 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :